Euro 2020

Evropa është gati për festë futbolli

 

Nis në Romë e përfundon në Londër. Nis me një ndeshje që garanton luftë në fushë e që ofron edhe përkrahje nga tribunat. Ndërkohë do të përfundojë me finalen e madhe që më 11 korrik do të luhet në “Wembley” të Londrës.

Evropa është gati për “Euro 2020”, ngjarjen që zhvillohet me një vit vonesë, por që megjithatë pritet të jetë festë futbolli. Kthimi i konsiderueshëm i shikuesve në tribuna garanton këtë. Është zhvilluar betejë e madhe për të mundësuar që tifozët të jenë në stadiume. Kjo është bërë e mundur, ndonëse në numër të kufizuar, dhe kështu Evropiani i futbollit është dukshëm më i kompletuar.