Euro 2020

#Profili - Euro 2020: Gjenerata e artë e Belgjikës ka rastin e fundit për sukses

 

Belgjika do të futet në “Euro 2020” me shpresën që gjenerata e saj e artë më në fund të fitojë një trofe të rëndësishëm ndërkombëtar dhe të ofrojë një trashëgimi për të ardhmen.

Pas një paraqitjeje të jashtëzakonshme në Kampionatin Botëror “Rusia 2018”, që e përfundoi në pozitën e tretë, tani Belgjika do të jetë e vendosur që në Evropian të kërkojë më shumë, titullin e kampionit. E udhëhequr nga kapiteni Eden Hazard, Belgjika e ka një ekip të stërmbushur me yje pothuajse në çdo repart.