E NJOHURA E PANJOHUR

“E njohura e panjohur” me Arianit Kocin

Historikisht, Kosova ishte vend i shenjtë. Një prej vendeve më të rëndësishme në përhapjen e krishterimit.

Në vendin dardan, paraqiten martirët e parë të fesë: Shën Flori dhe Shën Lauri, në shekullin e dytë pas Krishitit.

Për këtë dhe detaje tjera interesante, ndiqni sonte prej orës 21:00 emisionin “E njohura e panjohur” - me Arianit Kocin.

Sonte episodi vjen me historikun e Katedrales "Nëna Terezë".