DESKU

“Përmendja e bashkimit kombëtar shqiptar legjitimon botën serbe”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Kulminacion të joseriozitetit politik e ka cilësuar deklarimin e liderëve të Kosovës dhe Shqipërisë për bashkimin kombëtar, drejtori ekzekutiv i Institutit KIPRED, Lulzim Peci. Sipas tij, me përmendjen e bashkimit kombëtar po legjitimohet bota serbe.

“Kështu shihesh nga jashtë. Konceptin e botës serbe po e legjitimojmë duke thënë se po e bëjmë botën shqiptare, madje më vrazhdë, duke thënë bashkim”, ka thënë ai duke shtuar se pasi që Shqipëria është anëtare e NATO-s një bashkim i mundshëm është edhe më i vështirë.