DESKU

DESKU special: Dokumentari “Zonat e veçanta”

 

Cilat janë zonat e veçanta në Kosove që Serbia synon autoritet të plote mbi to? Pse duhet bindur ndërmjetësit ndërkombëtarë që trashëgimia kulturore të mos kthehet në tavolinë bisedimesh? Cila është e vërteta e politikes që hovin e mori në Kosovë dhe pas një dekade të përgjakshme u rikthye aty?

Për këto dhe çështje të tjera, ndiqeni dokumentarin e KTV-së me intervista, histori, harta e peisazhe nga zonat më të bukura të Kosovës.