DESKU

“Desku” në sezonin e radhës me mysafirë e tema ekskluzive

“Desku” në sezonin e radhës me mysafirë e tema ekskluzive
 

“Desku”, emisioni politik i Kohavisionit, rikthehet në sezonin e ri prej të martës së 8 shtatorit.

Një prej emisioneve i cili qysh se iu shtua skemës programore të KTV-së, në mars të këtij viti, mori primatin e emisionit me më shumë ndikim në proceset politike e publike në Kosovë, vjen në terminin e rregullt prej orës 20:00, tri herë në javë. Nën drejtimin e Agron Bajramit dhe Brikenda Rexhepit, për 90 minuta shikuesit sërish do të jenë në shoqëri me intervista e debate origjinale.