CODEX

Librat më të kërkuar gjatë pandemisë

 

kufizimit të lëvizjes dhe gjatë mbylljes në karantinë, njësoj si në shumë vende të botës, pandemia i ka bërë lexuesit tu rikthehen klasikëve me tema pandemish, si “Dekameroni” i Gjovani Bokaqios, “Dashuri në kohërat e kolerës” i G. G. Markezit apo romani “Murtaja” i Albert Kamysë.

Këtë dhe trende të tjera letërsie i ka rrëfyer për emisionin CODEX të KTV-së, Besian Zeneli, librar dhe botues.