Ça ka 3

“Manifesta”, eksperiencë unike për të rinjtë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

E mbajtur çdo dy vjet në lokacione të ndryshme, edicioni i 14-të i bienales evropiane nomade “Manifesta” tani ka ardhur në Prishtinë. Brenda 100 ditëve, duke filluar nga 22 korriku e deri më 30 tetor të këtij viti, janë organizuar dhe po vazhdojnë të organizohen aktivitete të ndryshme të kësaj bienaleje.

Programi i këtij edicioni mban titullin “Si të tregojmë histori të ndryshme” (how to tell stories otherwise), duke pozicionuar rrëfimin si element kryesor të mënyrës se si jetojmë si shoqëri. Krijimet e tregimeve janë konceptuar si një mënyrë për të hapur mendjen tonë ndaj formave të reja të të menduarit dhe nxitje e imagjinatës sonë drejt së ardhmes ndryshe për Kosovën.