Chatroom

ChatRoom - Kujt dhe çka do i lije amanet? - 20.10.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Edhe këtë të premte “ChatRoom” u kujdes që t’ua përmbyll javën në mënyrën më të mirë të mundshme shikuesve të KohaVisionit. Në mesin e shumë kurioziteteve dhe informacioneve kaloi pjesa e parë e këtij edicioni.

Pas lajmeve të orës 07:30, Blinera dhe Joni me anë të rubrikës “Kush do të bëhet pareli” sfiduan njëri tjetrin me gjetjen e këngëve.