Chatroom

ChatRoom - Muzikë në studio nga Arbesa & Endriti - 14.03.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Si çdo herë një super energji pozitive, të qeshura, biseda për planet e shikuesve tanë gjatë ditës e jo vetëm, ishin ato se me çka nisi ChatRoom-i sot.

Pos tjerash, dyshja me pasion shumë të veçantë për muzikën, Abesa dhe Endriti, ishin pjesë e emisionit, me ç’rast u njoftuam me pasionin e tyre për muzikën.