Chatroom

ChatRoom - Pasioni i Behar Jasharit për muzikën - 09.03.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Pjesa e parë e Chatroom-it sot nisi me muzikë. I ftuar në studio ishte Behar Jashari, i riu me pasion të veçantë në muzikë, e i cili performoi dy këngë live me kitarë.

Në pjesën e dytë të emisionit Agnesa dhe Joni pritën telefonata deri në minutat e fundit për temën “Nëse jo Prishtina kryeqytet, kush?’’.