Botë

Gjendet pako e dyshimtë afër vendit ku ndodhën sulmet në Londër

 

E plotësuar - Policia britanike ka njoftuar se në pakon e dyshimtë në Westminster nuk ka gjetur asgjë dhe se të gjitha rrugët tani janë të lira për komunikacion.