Botë

Kapet mbi një ton marihuanë në Serbi, 6 të arrestuar

Policia serbe ka sekuestruar mbi një ton marihuanë, si dhe ka arrestuar 6 persona të dyshuar si trafikantë të lëndës narkotike. Mes tyre, 4 rezidentë në Beograd dhe një në Novi Pazar, ndërsa kreu i grupit të organizuar është identifikuar si D.G..

Droga ishte fshehur në ndarje të veçanta në disa kamionë cisternë të zbuluar në veri të Serbisë.