Botë

Lufta tregtare SHBA-BE nuk do të nxirrte fitues, thotë Junker

Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker ka paralajmëruar se lufta tregtare në mes të Shteteve të Bashkuara dhe Evropës, nuk do të ishte e mirë për asnjërën palë.

I pyetur nga gazeta gjermane, Bild am Sonntag, se nëse Evropa mund të përballojë një “luftë tregtare” me Shtetet e Bashkuara, Junker tha se “lufta tregtare nuk është e mirë për interesat e BE-së e as të SHBA-së”.