Gjeneralë të Turqisë, Amerikës dhe Rusisë takohen në Antalja

Gjeneralë të Turqisë, Amerikës dhe Rusisë takohen në Antalja

07 March 2017 09:48

Sipas deklaratës së Forcave të Armatosura Turke në mbledhje po shqyrtohen temat e përbashkëta në lidhje me sigurinë e rajonit duke filluar nga Siria dhe Iraku.

Në mirëpritjen e Shefit të Shtatmadhorisë së Turqisë, gjeneralarmate Hulusi Akar në Antalja zhvillohet një mbledhje treshe me pjesëmarrjen e Shefit të Shtabit të Përgjithshëm të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, gjeneralarmate Joseph Dunford dhe Shefit të Shtabit të Rusisë, gjerneralarmate Valery Vasilyeviç Gerasimov.

Sipas deklaratës së Forcave të Armatosura Turke në mbledhje po shqyrtohen temat e përbashkëta në lidhje me sigurinë e rajonit, duke filluar nga Siria dhe Iraku.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme