Botë

Prezantuesja e lajmeve të BBC-së çon gishtin e mesit në transmetim

 

Një prezantuese e lajmeve në BBC aksidentalisht është kapur duke ngritur gishtin e mesit në fillim të programit dhe më pas ka kërkuar falje për “shakanë pakripë” që ishte për miqtë e saj e jo për të dalë në transmetim direkt.

Të mërkurën Maryam Moshiri u pa në fillim të lajmeve të mesditës me gishtin e mesit përpjetë.