Botë

Erdogani në vizitën historike në Greqi: S’ka asnjë problem që nuk mund të zgjidhet

 

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan ka thënë se nuk ka asnjë problem mes Turqisë dhe Greqisë që nuk mund të zgjidhet.

Erdogani udhëtoi sot në Athinë për vizitën që mund të cilësohet historike, pasi është hera e dytë në 70 vjet që një president turk shkon në Greqi, mes mosmarrëveshjeve të shumta mes të dyja vendeve.