Botë

Senati amerikan bllokon ndihmën për Ukrainën dhe Izraelin

 

Projektligji për dhënien e ndihmës ndaj Ukrainës, Izraelit dhe Tajvanit nuk kaloi votimin procedural në Senatin amerikan.

Të paktën 60 vota (nga 100) ishin të nevojshme që propozimi të kalonte. Për projektligjin votuan vetëm 49 senatorë.