Botë

Kryediplomatët injorojnë Lavrovin në Shkup

Foto: AP
 

Kryediplomatët nga më shumë se 50 shtete kanë arritur në Shkup për Samitin e OSBE-së, teksa shumë diplomatë të tjerë kanë bojkotuar takimin për shkak të prezencës së ministrit të Jashtëm rus, Sergey Lavrov.

Ministrat e Jashtëm të Ukrainës, Estonisë, Letonisë dhe Lituanisë nuk kanë marrë pjesë në bisedime për shkak të pjesëmarrjes së Lavrovit dhe luftës ruse në Ukrainë.