Botë

Izraeli beson se 161 pengje ende po mbahen në Gaza

 

Izraeli beson se edhe 161 pengje tjera ende po mbahen në Rripin e Gazës nga militantët e Hamasit, raporton “BBC”.

Zëdhënësi i Qeverisë së Izraelit, Eylon Levy, ka thënë se në këtë shifër janë 146 izraelitë dhe 15 të huaj. Prej tyre 126 janë burra e 35 gra.