Botë

Zakharova: Vizita e Stoltenbergut në Ballkan ishte e natyrës destruktive

 

Zëdhënësja e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë, Maria Zakharova, ka thënë se vizita e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg në Ballkan ka qenë e natyrës provokuese dhe destruktive, me qëllim të tronditjes së situatës në rajon.

Stoltenberg vizitoi shtetet e Ballkanit Perëndimor, përfshirë Kosovën, gjatë javës së kaluar. Shefi i NATO-s e bëri të qartë se aleanca do të angazhohet që në këtë rajon të ketë stabilitet dhe siguri.