Botë

Gjykata në New York: Trumpi kreu mashtrim

 

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, ka kryer mashtrim, ka konstatuar një gjykatës në New York, raportoi të martën BBC-ja.

Siç ka bërë të ditur ai, Trumpi në mënyrë të përsëritur ka keqinterpretuar pasurinë e tij deri në 3.6 miliardë dollarë te bankat dhe siguruesit.