Botë

Vdiq shefi famëkeq i mafies italiane

 

Shefi i mafies italiane Matteo Messina Denaro, i cili ishte një nga njerëzit më të kërkuar në Itali deri në kapjen e tij në fillim të këtij viti, ka vdekur.

61-vjeçari mendohej se ishte shef i mafies famëkeqe Cosa Nostra dhe kaloi 30 vjet në arrati përpara se të arrestohej në janar.