Botë

Presidenti iranian paralajmëron Arabinë Saudite: Mos bëni paqe me Izraelin

 

Në një konferencë për shtyp në New York pas Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së, presidenti iranian Ebrahim Raisi ka thënë se marrëveshja izraelito-saudite do të “godiste me thikë popullin palestinez dhe rezistencën e tij”.

“Në asnjë rrethanë vendet e rajonit nuk janë të gatshme që vendet islame të braktisin parimin e shenjtë të luftës për popullin palestinez, sepse çlirimi i qytetit të shenjtë të Jerusalemit qëndron në qendër të besimit të të gjithë myslimanëve”, ka thënë Raisi për Sky News.