Botë

Koreja Veriore i ka lansuar katër raketa balistike

Koreja Veriore i ka lansuar katër raketa balistike, ndërsa së paku tri prej tyre kanë rënë në ujërat që kontrollohen nga Japonia, ka thënë sot kryeministri i Japonisë, Shinzo Abe.

“Koreja Veriore sot i ka lansuar katër raketa balistike pothuajse në mënyrë simultane dhe ato fluturauan një mijë kilometra”, tha kryeministri Abe, gjatë fjalimit të tij në Parlamentin e Japonisë.