Botë

Elon Musk është sërish njeriu më i pasur në botë

 

Elon Musk, pronari i Teslas dhe SpaceX, u rikthye në pozitën e njeriut më të pasur në botë, pasi në fund të vitit 2022 e humbi këtë pozitë nga francezi Bernard Arnault, pronar i markave të modës LVMH.

Sipas Bloomberg Billionaires, vlera neto e shefit të Teslas tani është rreth 192 miliardë dollarë, krahasuar me 187 miliardë dollarë të shefit të LVMH-së, Bernard Arnault.