Botë

Ukraina do ta sanksionojë Iranin për 50 vjetët e ardhshme

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky, pranë një droni të shkatërruar iranian
 

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, i ka kërkuar parlamentit ukrainas t’i vendosë Iranit sanksione për 50 vjetët e ardhshme, bëri të ditur blogu “visegrad24” të dielën në Twitter.

Ai ka kërkuar që tregtia, investimet dhe transferimet e teknologjisë të ndalohen, pasi Irani ka ndihmuar me armatim Rusinë.