Botë

Erdogani lavdëron “raportin special” me Putinin

 

Turqia ka raport “special” dhe në fuqizim me presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, pavarësisht presioneve ndaj Ankarasë për të ndihmuar Perëndimin me sanksionet kundër Moskës, ka thënë presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, në një intervistë për CNN-in, para rundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale.

“Nuk jemi në momentin ku do të vendosnim sanksione ndaj Rusisë ashtu siç ka bërë Perëndimi. Nuk kemi lidhje me sanksionet e Perëndimit. Jemi shtet i fuqishëm dhe kemi marrëdhënie pozitive me Rusinë”, ka deklaruar Erdogan.