Botë

Drejtoresha e shkollës në Australi shpallet fajtore për abuzim seksual

Foto: AP
 

Një ish-drejtoreshë izraelite është shpallur fajtore për sulm seksual ndaj dy nxënësve adoleshente në një shkollë vajzash hebreje ultra-ortodokse në Australi.

Gjykata në Melburn zbuloi se Malka Leifer kishte përdhunuar dhe sulmuar në mënyrë të pahijshme motrat Dassi Erlich dhe Elly Sapper midis viteve 2003 dhe 2007.