Botë

Andrew Tate e humb apelin kundër paraburgimit të dytë prej 30 ditësh

Foto: AP
 

Një gjykatë rumune të mërkurën la në fuqi paraburgimin e dytë 30-ditor të influencuesit përçarës dhe ish-kikboksierit profesionist, Andrew Tate, i cili është arrestuar me dyshimin për krim të organizuar dhe trafikim njerëzor.

Tate humbi apelimin e tij kundër vendimit të 20 janarit të një gjyqtari për të zgjatur paraburgimin e tij për herë të dytë për 30 ditë, bëri të ditur Ramona Bolla, një zëdhënëse e agjencisë rumune kundër krimit të organizuar DIICOT, raportoi Associated Press.