Botë

Në qytetet amerikane protestohet pas vdekjes së Nicholsit

Foto: AP
 

Protestuesit dolën edhe një herë në rrugët e Shteteve të Bashkuara për të dënuar brutalitetin e policisë gjatë fundjavës pas publikimit të një videoje që përshkruante rrahjen e dhunshme nga policia e Memphisit që çoi në vdekjen e 29-vjeçarit Tire Nichols.

Demonstruesit marshuan nëpër New York City, Atlanta, Boston, Baltimore, Los Angeles, San Francisco dhe Portland, mes qyteteve të tjera në të gjithë vendin, duke ngritur pankarta që mbanin emrin e tij.