Botë

40 të vdekur në Pakistan, pasi autobusi bie nga një urë

 

40 persona kanë vdekur pasi një autobus me 44 pasagjerë është përplasur për një shtyllë të një ure dhe më pas ka rënë nga lartësia, raporton agjencia AP.

Autobusi me t’u përplasur për shtylle kishte marrë zjarr.