Botë

Lideri i “kultit” dënohet me 60 vjet burg për abuzim seksual dhe emocional në SHBA

Foto: Getty
 

Një mashtrues financiar që joshi studentët në një kolegj elitar të arteve liberale të New Yorkut në një kult tw abuzimit seksual, fizik dhe emocional, u dënua të premten me 60 vjet burg federal.

Larry Ray u shpall fajtor në prill për trafikim seksual dhe shantazh, mes akuzave të tjera, që rrjedhin nga manipulimi psikologjik - dhe dhuna fizike pasuese - kundër shoqeve të dhomës së vajzës së tij në Kolegjin Sarah Lawrence, raportoi The Guardian.