Botë

Ngacmimi seksual në rrugë do të jetë i dënueshëm me burg në Britani

 

Ngacmimi seksual në rrugë do të bëhet krim me dënime me burgim deri në dy vjet në Britani, ka thënë qeveria britanike, raportoi BBC.

Fishkëllima, thirrja dhe shikimi i vazhdueshëm do të kriminalizohen në Angli sipas planeve të mbështetura nga Sekretarja e Brendshme, Suella Braverman.