Botë

Parada e deveve, ndër atraksionet e Katarit 2022

"Mendova se deveja jonë ishte më e mirë se Ronaldo dhe Messi", tha me shaka Jassim al Kuwari, pjesë e familjes që zotëron Nazaa’an
 

Nazaa’a është një krijesë madhështore me jele që kapërceu disa raunde paraprake dhe qindra deve të tjera për të fituar paradën “Katar Camel Mzayen Club”. Ngjarja, e cila u mbajt për të sjellë ndërgjegjësimin kulturor për vizitorët e Kupës së Botës, u sponsorizua nga Ministria e Sportit dhe Rinisë, në bashkëpunim me Komitetin Suprem për Dorëzim dhe Trashëgimi dhe Komitetin Lokal të Organizimit të Kupës së Botës

Si të gjithë garuesit e mirë, Nazaa shfaqi jo vetëm bukuri marramendëse, por edhe gatishmëri dhe hir.

Ajo lau qerpikët e saj dhe u paraqit me një buzëqeshje për kamerat e televizionit në Kupën Botërore Mzayen, paradë e mbajtur në shkretëtirën e Katarit rreth 25 kilometra larg nga Doha dhe Kupa Botërore e Futbollit.