Botë

Zelensky fton Muskun: Eja dhe shih çfarë ka bërë Rusia

 

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, ka ftuar shefin e Teslas, Elon Musk, ta vizitojë Ukrainën, që ta sheh se çfarë ka bërë Rusia, raportoi BBC-ja të mërkurën.

Në një diskutim të organizuar nga “The New York Times”, Zelensky tha se kur Musk ta sheh luftën, “atëherë na trego se si ta mbyllim këtë luftë”.