Botë

Babadimri rikthehet në kohën e inflacionit

Babadimri - inflacioni - SHBA
 

Inflacioni ia ka marrë bukën edhe Babadimrit. Shumë prej tyre janë më të moshuar, me të ardhura fikse dhe udhëtojnë në distanca të gjata për ta veshur kostumin e kuq. Ata shpenzojnë shuma goxha të mëdha për kostumet e tyre dhe veshjet e tjera

Mos kërkoni pengesa plastike ose stola në distancë kur e vizitoni Babadimrin këtë vit. Ai është kthyer në stilin para pandemisë, mirëpo mendjen e ka te disa çështje serioze.

Uebfaqja aranzhuese e Babadimrit, HireSanta.com, ka regjistruar një rritje prej 30% të kërkesës këtë sezon të Krishtlindjes krahasuar me vitin e kaluar, pasi humbi rreth 15% të interpretuesve të tij në pension gjatë pandemisë.