Botë

Rrëshqitje masive e dheut në Itali, një e vdekur e 12 të zhdukur

Foto: CNN
 

Ekipet e shpëtimit kanë arritur në ishullin italian të Ischias të dielën pas rrëshqitjeve të mëdha të dheut si pasojë e shiut të rrëmbyeshëm në dy ditët e fundit. Nga rrëshqitjet e dheut janë shembur disa ndërtesa.

Një grua ka vdekur dhe deri në 12 persona rezultojnë ende të zhdukur. Me shiun që ka vazhduar të bjerë edhe të dielën, ekipet e shpëtimit me buldozerët e vegjël kanë hequr deri në shtatë metra baltë në kërkim të viktimave të mundshme.