Botë

Putini rrezikon të humbë një nga aleatët kryesorë

 

Armenia i ka kërkuar presidentit francez Emmanuel Macron që të kryesojë bisedimet e paqes me Azerbajxhanin, duke i dërguar një mesazh të drejtpërdrejtë presidentit rus Vladimir Putin.

Siç shkruan The Guardian, kërkesa pasoi përfundimin e pasuksesshëm të një takimi të Organizatës së Traktatit të Sigurisë Kolektive (CSTO), ku kryeministri armen Nikol Pashinyan u largua nga takimi me presidentin rus dhe shprehu në mënyrë simbolike pakënaqësinë e tij.