Botë

Peshkaqenët dhe zogjtë këngëtarë marrin mbrojtje të reja tregtare

Foto: Shutterstock
 

Zogjtë këngëtarë dhe peshkaqenë kanë marrë ato që konservatorët thonë se janë mbrojtje të reja tregtare.

Disa lloje peshkaqenësh dhe dy zogj këngëtarë iu shtuan listës së specieve, tregtia e të cilëve është e kufizuar, për të parandaluar "tregtimin e tyre deri në zhdukje".