Botë

Harta e re tregon sukses të madh të Ukrainës në çlirimin e tokave

 

Instituti Amerikan për Studimin e Luftës njoftoi se trupat ukrainase po e vazhdojnë suksesshëm ofensivën ndaj forcave ruse.

Në raportin e publikuar të martën, Instituti tha se derisa Ukraina po i çliron me radhë zonat e veta, Rusia në anën tjetër i ka ngadalësuar përparimet. Luftimet po zhvillohen në Luhansk, Donetsk dhe në Kharkiv.