Botë

Johnson i gatshëm për kryeministër, por e pret garë e vështirë

 

Ish-kryeministri britanik, Boris Johnson, është kthyer nga pushimet teksa po përshpejtohet gara për kryetar të Partisë Konservatore.

Johnson dhe familja e tij kanë ndërprerë pushimet në Republikën Domenikane, për të fituar përkrahjen e anëtarëve të partisë që të kthehet përsëri në postin e kryeministrit pas dorëheqjes së Liz Trussit.