Botë

Ukraina pretendon se ka ndodhur një “mini-Auschwitz” nga trupat ruse

 

Zyrtarët ukrainas pretendojnë se kanë zbuluar një "dhomë torture" të përdorur nga trupat ruse – pasi kanë gjetur dhëmbë, mjete dhune dhe një maskë gazi të përdorur gjatë varrosjes së të burgosurve gjallë, shkroi të mërkurën New York Post.

Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës ka krahasuar skenat e tmerrshme të gjetura në fshatin e sapoçliruar Pisky-Radkivski me "një min- Auschwitz".