Botë

Belgët provojnë jetën në terr dhe ushqimin e ftohtë

Foto: AP
 

Qeveritë evropiane ende janë duke menduar për çmimet e gazit, mirëpo disa biznese e kanë marrë me ngut gjetjen e zgjidhjeve për krizën energjetike.

Në Bruksel, qendrën e Bashkimit Evropian, një grup i pronarëve të restoranteve kanë imagjinuar se si do të duket e ardhmja pa energji elektrike dhe gaz.