Botë

Mbi 20 emigrantë kubanë të zhdukur në brigjet e Floridës

Mbi 20 emigrantë kubanë të zhdukur në brigjet e Floridës
Foto ilustrim / Bloomberg
 

Më shumë se 20 emigrantë kubanë dyshohet se janë zhdukur në brigjet e Floridës, pasi anija e tyre është fundosur për shkak të motit të keq.

Patrulla Kufitare e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Roja Bregdetare janë duke i kërkuar emigrantët e zhdukur, njoftoi të mërkurën BBC-ja.