Botë

“Në sondazhe mbështesni luftën, pse po ikni tani?”, mesazh për refugjatët rusë

 

Rusët që zgjodhën ikjen para rekrutimit për luftë ndaj Ukrainës, u pritën me pankarta kundër Putinit, në kufirin me Gjeorgjinë, raportoi BBC-ja të mërkurën.

Protestuesit mbanin në duar pankartat “Putini është terrorist” dhe “Rusia vret”, ndërsa një pankartë tjetër thoshte se “në sondazhe, shumica prej jush mbështesin luftën, pse po ikni prej saj tani?”.