Botë

Sfidat e Mbretit

 

Familja mbretërore privatisht është në zi për humbjen e Mbretëreshës Elizabetha e Dytë, teksa i biri i saj Mbreti Charlesi i Tretë merr drejtimin e monarkisë në kohë krizash ekonomike dhe të ardhme të paqartë

Topat gjëmuan; kambanat ranë dhe njerëzit përkujtuan mbretëreshën.

Tani Mbreti Charlesi i Tretë përballet me detyrën e vështirë të ruajtjes së monarkisë 1 mijë vjeçare, për të cilën për shtatë dekada u përkujdes nëna e tij. Mirëpo tani, përballet me të ardhmen e paqartë.