Botë

Izraeli ka filluar ta administrojë dozën e pestë të vaksinës anti-COVID

Foto: AP
 

Izraeli ka nisur fushatën për vaksinimin me dozën e pestë të vaksinës anti-COVID, duke u bërë thirrje grupeve të rrezikshmërisë së lartë dhe personave mbi 65 vjeç që të marrin dozën tjetër të vaksinës, raporton agjencia AP.

Doza e pestë që po u administrohet izraelitëve është një që veçanërisht shënjestron variantin Omicron të koronavirusit, që përbën numrin më të madh të rasteve në Izrael.