Botë

Këshilltarë komunalë në Moskë e Shën Petersbug me peticion për shkarkimin e Putinit

 

Përfaqësues nga 18 rrethe të Moskës dhe Shën Petersburgut në Rusi, kanë nisur një peticion për shkarkimin e presidentit të tyre Vladimir Putin për shkak të luftës në Ukrainë.

Peticionin e kanë firmosur 18 përfaqësues lokalë nga këto dy qytete, më të mëdhatë në Rusi, dhe letra është bërë publike nga Ksenia Torstrem, këshilltare komunale në rrethin e Shën Petersburgut.