Botë

Nga 1 tetori, Gjermania me rregulla të reja anti-COVID

 

Autoritetet gjermane kanë njoftuar zyrtarisht se vendi do të prezantojë masa të reja për mbrojtjen nga koronavirusi për vjeshtën dhe dimrin, shkruan Reuters.

Njoftimi u bë pasi Bundestagu gjerman miratoi më 8 shtator një propozim të Ministrisë së Shëndetësisë, i cili kërkonte aplikimin e masave të reja anti-COVID.